Το Κίτρινο

Χειροποίητες δημιουργίες!

Ποιοι Είμαστε

Το «Κίτρινο» είναι μία μικρή, οικογενειακή επιχείρηση από τη Θεσσαλονίκη. Το κίτρινο είναι μια ελληνική λέξη, ένα χρώμα που ταιριάζει με όλα τα άλλα και για αυτό το προτιμήσαμε τελικά και ως όνομα της δουλειάς μας.

Είμαστε ενα διαδικτυακό κατάστημα, που δεχόμαστε παραγγελίες online μέσω του e-shop μας. Τι σημαίνει αυτό; Πρακτικά σημαίνει ότι ενώ δεν υπάρχει φυσικό κατάστημα και δραστηριοποιούμαστε μόνο μέσω του διαδικτύου, η σελίδα μας παρέχει τη δυνατότητα προσθήκης προϊόντων στο καλάθι για την απευθείας αγορά τους.

Πως Δουλεύουμε

Επιλέξαμε η σελίδα μας να αποτελεί μια βιτρίνα των δημιουργιών μας, μία γκαλερί έκθεσης, γιατί όλες οι δημιουργίες μας είναι βασισμένες στις εμπνεύσεις μας ή στις εμπνεύσεις των φίλων της σελίδας μας και όλα τα προϊόντα μας είναι χειροποίητα και όχι τυποποιημένα βιομηχανικά προϊόντα μαζικής παραγωγής.

Όλα τα στάδια της ιδέας, του σχεδιασμού και της δημιουργίας περνάνε από τα χέρια μας.

Επιπλέον μας ενδιαφέρει να ερχόμαστε σε επικοινωνία μαζί σας, να σας γνωρίζουμε και να μας γνωρίζετε, να σας αντιμετωπίζουμε σαν φίλο που θέλει να κάνει μια αγορά κι όχι απαραίτητα σαν έναν πελάτη που έκανε απλά ένα «κλικ». Μέσω της επικοινωνίας μπορείτε να μας πείτε πως σκέφτεστε την δημιουργίας σας κι εμείς, με την πολυετή εμπειρία μας, θα σας προτείνουμε διάφορες ιδέες για να σας βοηθήσουμε στην επιλογή σας.

Στο «Κίτρινο» έχετε την επιλογή να αποκτήσετε το μοναδικό και πρωτότυπο δικό σας σχέδιο, που θα ταιριάζει στο ύφος και το στυλ σας.

Το Εργαστήρι μας

Τα υφάσματα, οι κλωστές μας, τα στολίδια, τα κουμπιά μας και οι δαντέλες είναι εξαιρετικής ποιότητας. Όλα επιλέγονται με προσοχή από εμάς και φυλάσσονται στο χώρο μας. Πολλά από τα διακοσμητικά μας στολίδια, όπως υφασμάτινα κουμπιά, πλεκτά λουλούδια και άλλα είναι φτιαγμένα από Έλληνες χειροτέχνες.

Σε όλες τις παραγγελίες μας οι πελάτες λαμβάνουν ένα μικρό δώρο, είτε ένα χειροποιήτο σαπούνι ειτε ένα σακουλάκι λεβάντας.

Φροντίζουμε να προμηθευόμαστε όλα μας τα υλικά , ως επί το πλείστον, από ελληνικές εταιρείας και από Έλληνες χειροτέχνες.

Αφήστε μια απάντηση